När vi skapade GAP-skenan förenade vi klassisk tandteknik med en rejäl nypa nytänkande. Resultatet blev en mycket bekväm och effektiv antiapné-skena som snabbt går att sätta på plats. Det går att gapa obehindrat med den utan att effekten minskar.

GAP-skenan har utvecklats av oss och tillverkas här i Sverige med beprövade tandtekniska material som är lätta att justera och anpassa vid behov.
Utformingen gör det möjligt att kompensera för mindre avvikelser vid bettregistreringen och modellframställning. De smidiga byglarna i sidopartiet gör det enkelt att justera graden av protrusion då det behövs.

En patientvänlig skena

De små buckala stopp som finns på sidorna i överkäkenkan lätt finjusteras med kompositmaterial. Skenan är lätt att placera i munnen eftersom den är tvådelad; först
fästs överkäkens del och sedan underkäkens. Med GAP-skenans tvådelade utformning får man ett bättre luftflöde och det är inga problem att prata eller dricka. Det går även utmärkt att använda den vid en förkylning. Vi gör även konventionella AAS, allt efter dina önskemål.