-Tack för den bästa skenan på 25 år!

Ofta får vi höra att vår Åkessonskena har underlättat arbetsdagen för kliniker vi samarbetar med runt om i Europa. Testa en Åkessonskena nästa gång du också.

 

Åkessonskenan beställer du endast från Torbjörns Team.

När Torbjörn Åkesson sökte och fick patent på sin skena som nu kallas Åkessonskenan så hade han sysslat med  bettfysiolgi i många år. – Jag ville eliminera allt det där som kan ställa till det för tandläkaren i samband med bettskenor! Nu är det många som upptäckt hur mycket roligare det är att ge sin patient en skena som de verkligen kommer att tycka om och använda. Patentskyddet innebär att du som tandläkare inte får beställa den från något annat labb än Torbjörns Team. Beställningssedel.

Åkessonskenan är en klassisk bettfysiologisk bettskena.

Den gör sitt jobb utan att göra så mycket väsen av sig. Många säger att den känns som en förlängning av de egna tänderna och har endast det material som behövs för funktion och styrka. Skenan sitter säkert utan justeringar och spänner inte obehagligt på tänderna. Vi lägger stor vikt vid ocklusionsinslipningen som är så viktig för hela bettskenebehandlingen. Om du inte gillar metall så finns också en variant utan klamrar.