11. Posta smart!

Våra kartonger är utformade för att lätt komma in i postens brevlådor. Efter beskärning desinficeras och packas avtrycken så att de får så mycket plats som möjligt i den låga kartongen. Alginatavtryck mår bäst i en helt försluten plastpåse med lite extra fukt. Se till att papper och annat placeras bredvid och inte ovanpå eller under avtrycken, det hindrar dem från att skramla runt. Alla index som skickas med måste skyddas så att se inte skadas under transporten. Om kartongens lock buktar upp lite efter att allt är packat gör det inte så mycket. Tvinga inte ner locket med tejp utan förslut med minst tre gummisnoddar.

Vid extrem kyla, posta om möjligt inomhus eller kontakta oss på labb.

1 - Se till att papper och annat placeras bredvid och inte ovanpå eller under avtrycken, det hindrar dem från att skramla runt. Indexet får ofta plats i ett av avtrycken. Det är ömtåligt och måste skyddas väl.

1 – Se till att papper och annat placeras bredvid och inte ovanpå eller under avtrycken, det hindrar dem från att skramla runt. Indexet får ofta plats i ett av avtrycken. Det är ömtåligt och måste skyddas väl.

3 - Vid extrem kyla, posta om möjligt inomhus eller kontakta oss på lab.

3 – Vid extrem kyla, posta om möjligt inomhus eller kontakta oss på lab.

2 - Tvinga inte ner locket med tejp utan förslut med minst tre gummisnoddar. Det gör ingenting om locket buktar upp lite.

2 – Tvinga inte ner locket med tejp utan förslut med minst tre gummisnoddar.
Det gör ingenting om locket buktar upp lite.